KVÍZ: Byl by z vás dobrý kriminalista? Otestujte svůj postřeh i paměť!

Aktualizováno 29.09.2017

Specialisté
Zdroj: Archiv TV Nova

Dřímá ve vás nový Sherlock Holmes? Otestujte své schopnosti v našem kvízu! Jen opravdu pozorný divák si všimne těchto drobnosti – ale i takto malé detaily mohou vést k vyřešení kriminálního případu!

Přehrát poslední díl

Ve druhém díle Specialistů se z jednoho z policistů najednou stane oběť! Tento díl nese název Dívky, protože pachateli tentokrát byly představitelky něžného pohlaví. Něžně se ale rozhodně nechovaly – své si s nimi užil i policista Lukáš Panenka, který podlehl jejich kouzlu a nakonec ho to málem stálo život! Sledovali jste díl opravdu pozorně? Pokud ano, určitě bez problémů odpovíte na všechny naše otázky!

 

1. Co chtěla Zuzana přivézt z Barcelony:
a. Boty
b. Flašku červeného
c. Něco sladkého

 

2. Kolik střelných ran měla první oběť?
a. Tři
b. Dvě
c. Jednu

Zdroj: Archiv TV Nova

 

3. Z jaké zbraně byl zastřelen Oldřich Maixner?
a. Revolver
b. Pistole
c. Samopal

 

4. V kolik hodin Oldřich Maixner tankoval na benzince?
a. 22:54
b. 23:34
c. 23:54

 

5. Který známý popový hit hrál v herně, když tam poprvé dorazili Marek se Zuzanou?
a. Rihanna – Diamonds
b. Miley Cyrus – Wrecking ball
c. Beyoncé – Halo

 

6. Co převáželi v nákladním autě tři zadržení muži?
a. Cigarety
b. Alkohol
c. Nelegální migranty

Zdroj: Archiv TV Nova

 

7. Kolik dodávek zadržený kurýr předal?
a. Tři
b. Čtyři
c. Pět

 

8. Jak se jmenuje Lukášův chameleon?
a. Zek
b. Ted
c. Zed

Zdroj: Archiv TV Nova

 

9. Kolik bylo Lindě, když byla znásilněná?
a. Třináct
b. Čtrnáct
c. Patnáct

 

10. Odkud holky pocházely?
a. Z Českých Budějovic
b. Z Moravských Budějovic
c. Z České Třebové

Zdroj: Archiv TV Nova


Potřebujete osvěžit paměť? První díl druhé série seriálu Specialisté si můžete pustit ZDE.


Správné odpovědi :
1.b, 2.a, 3.b, 4.c, 5.a, 6.a, 7.b, 8.c, 9. b, 10.a


Jak vám to šlo? Pokud jste nějakou tu odpověď netrefili – nezoufejte! Své vyšetřovatelské schopnosti můžete pilovat spolu se Specialisty každé v pondělí ve 20:20 na Nově!


NEPŘEHLÉDNĚTE:

OČIMA EXPERTA: Jakub Štáfek? Ten by se nikdy nestal policistou! Kriminalista hodnotí pondělní díl Specialistů
OČIMA EXPERTA: Jakub Štáfek? Ten by se nikdy nestal policistou! Kriminalista hodnotí pondělní díl Specialistů

CELÝ DÍL SPECIALISTŮ: Padly dva výstřely! Zvládnou policisté přijít včas a zachránit svého kolegu?
CELÝ DÍL SPECIALISTŮ: Padly dva výstřely! Zvládnou policisté přijít včas a zachránit svého kolegu?

KVÍZ: Jen opravdu bystrý kriminalista odpoví. Otestujte se Specialisty svůj postřeh!
KVÍZ: Jen opravdu bystrý kriminalista odpoví. Otestujte se Specialisty svůj postřeh!



Nova.cz

Jiří Hána o natáčení ve Specialistech: Byl jsem hozen do vody a musel se naučit plavat. Jak vypadal jeho první den?