Aktualizováno 17.9. 2017 11:56

KVÍZ ZE SPECIALISTŮ: Všímáte si i těch nejmenších detailů? Zjistěte, jak dobrou máte paměť a postřeh!

Specialisté - Staří přátelé - 7
Zdroj: TV Nova

Máte rádi napětí? Sledujete každý díl Specialistů opravdu pozorně a myslíte si, že vám nic neuteče? Pokud jste opravdu všímaví, jistě budete znát odpovědi na tyto záludné otázky!

Přehrát poslední díl

Třetí díl seriálu Specialisté s názvem Staří přátele zavedl vyšetřovací tým v čele s majorem Vondráčkem k odhalení temných tajemství ruské mafie... Jak pozorně jste tento díl sledovali?
 

1. U kterého pražského ostrova se odehrálo první přepadení?
a. Střelecký ostrov
b. Slovanský ostrov
c. Dětský ostrov

 

2. Jak se jmenovala firma Alexandera Turobina?
a. Arbat
b. Kreml
c. Sevastopol

 

3. Jak dlouho pobýval Turobin v Praze?
a. půlroku
b. rok a půl
c. tři roky

 

4. Jak se jmenovala slečna, která se snažila svést Lukáše Panenku?
a. Máša
b. Nataša
c. Lena

Specialisté - Staří přátelé - 2
Zdroj: TV Nova

 

5. Co  major Vondráček přinesl Vojtovi Pokornému do vězení?
a. peníze
b. cigarety
c. alkohol

 

6. Jakou hodnost měl Turobin, když sloužil v armádě?
a. kapitán
b. generál
c. nadporučík

 

7. Co Vojta Pokorný převážel pro Turobina?
a. drogy
b. alkohol
c. zbraně

 

8. Kolik peněz dostal Turobin od Simoněnka?
a. dvacet tisíc
b. třicet tisíc
c. čtyřicet tisíc

Specialisté Predrag Bjelac
Zdroj: Archiv TV Nova Specialisté Predrag Bjelac

 

9. Jaký měl Vojta Pokorný číslo pokoje v hotelu?
a. 201
b. 301
c. 401

 

10. Během finální přestřelky Turobin vystřelil na majora Vondráčka. Kam ho trefil?
a. do zad
b. do nohy
c. do ruky
 

Sledovali jste tento díl pozorně? Pak jistě znáte odpovědi na tyto záludné otázky! Kdybyste si přece jen nebyli jistí, podívejte se na třetí díl Specialistů ZDE!

 

Kriminální seriál Specialisté můžete sledovat každou neděli od 20:20 na TV Nova!

 

Správné odpovědi: 1.b, 2.a, 3.b, 4.c, 5.b, 6.a, 7.c, 8.b, 9.a, 10.c

 

NEPŘEHLÉDNĚTE:

 

Nova.cz

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.