Aktualizováno 31.8. 2017 23:00

KVÍZ: Byl by z vás dobrý kriminalista? Otestujte svůj postřeh i paměť!

Specialisté
Zdroj: Archiv TV Nova
Specialisté, Dívky

Dřímá ve vás nový Sherlock Holmes? Otestujte své schopnosti v našem kvízu! Jen opravdu pozorný divák si všimne těchto drobnosti – ale i takto malé detaily mohou vést k vyřešení kriminálního případu!

Přehrát poslední díl

Reklama

Ve druhém díle Specialistů se z jednoho z policistů najednou stane oběť! Tento díl nese název Dívky, protože pachateli tentokrát byly představitelky něžného pohlaví. Něžně se ale rozhodně nechovaly – své si s nimi užil i policista Lukáš Panenka, který podlehl jejich kouzlu a nakonec ho to málem stálo život! Sledovali jste díl opravdu pozorně? Pokud ano, určitě bez problémů odpovíte na všechny naše otázky!

 

1. Co chtěla Zuzana přivézt z Barcelony:
a. Boty
b. Flašku červeného
c. Něco sladkého

 

2. Kolik střelných ran měla první oběť?
a. Tři
b. Dvě
c. Jednu

Specialisté
Zdroj: Archiv TV Nova Specialisté, Dívky

 

3. Z jaké zbraně byl zastřelen Oldřich Maixner?
a. Revolver
b. Pistole
c. Samopal

 

4. V kolik hodin Oldřich Maixner tankoval na benzince?
a. 22:54
b. 23:34
c. 23:54

 

5. Který známý popový hit hrál v herně, když tam poprvé dorazili Marek se Zuzanou?
a. Rihanna – Diamonds
b. Miley Cyrus – Wrecking ball
c. Beyoncé – Halo

 

6. Co převáželi v nákladním autě tři zadržení muži?
a. Cigarety
b. Alkohol
c. Nelegální migranty

Specialisté, Dívky
Zdroj: Archiv TV Nova Specialisté, Dívky

 

7. Kolik dodávek zadržený kurýr předal?
a. Tři
b. Čtyři
c. Pět

 

8. Jak se jmenuje Lukášův chameleon?
a. Zek
b. Ted
c. Zed

Specialisté
Zdroj: Archiv TV Nova Specialisté, Dívky,

 

9. Kolik bylo Lindě, když byla znásilněná?
a. Třináct
b. Čtrnáct
c. Patnáct

 

10. Odkud holky pocházely?
a. Z Českých Budějovic
b. Z Moravských Budějovic
c. Z České Třebové

Specialisté
Zdroj: Archiv TV Nova Specialisté, Dívky


Potřebujete osvěžit paměť? První díl druhé série seriálu Specialisté si můžete pustit ZDE.


Správné odpovědi :
1.b, 2.a, 3.b, 4.c, 5.a, 6.a, 7.b, 8.c, 9. b, 10.a


Jak vám to šlo? Pokud jste nějakou tu odpověď netrefili – nezoufejte! Své vyšetřovatelské schopnosti můžete pilovat spolu se Specialisty každé v pondělí ve 20:20 na Nově!


NEPŘEHLÉDNĚTE:






Nova.cz

Diskuze

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.